Programok‎ > ‎

Cserkúti Horgász Tábor 2019.

Kata Kitti Somogyvári, 2019. júl. 13. 2:38   [ 2019. júl. 13. 2:44 frissítve ]
 
Időszak: 2019. augusztus 08-11.


Kedves Szülők és Gyerekek!

 Idén is megrendezzük a cserkúti tó partján a gyerek horgász tábort, melyre szeretettel várunk minden 7. évét betöltött és 14. évét meg nem haladó horgászatot kedvelő lurkót.

A táborozáshoz szükség lesz sátorra, horgász felszerelésre, tisztálkodási szerekre, időjárásnak megfelelő több napi ruházatra.
Ha valakinek csak a sátor, vagy horgász felszerelés hiánya okoz gondot, abban szívesen segítünk.

A táborba ne hozzanak a gyerekek mobil telefont, tabletet, vagy más elektromos kütyüt, szeretnénk, hogy egymás és a természet megismerése lenne a fő cél.
A gyerekek folyamatos felügyelet alatt lesznek, a felnőtteknél lesz telefon, így bármikor elérhetők a csemeték és viszont is.

Napi ötszöri étkezést biztosítunk, reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát.
A tábori konyha főszakácsa Tiegelmann Józsefné, Bea, szakképzett szakács lesz.

  Színes programok várják a gyerekeket minden nap, a részletek még pontosítás alatt vannak, lesz sport vetélkedő, horgász bemutató, természetvédelmi oktatás, horgászvizsga, társasjáték vetélkedő, esti tábortűz, disco, karaoke verseny, és zárásként horgász verseny.

  A tábor csütörtökön reggel 7-00 órától vasárnap 14-00-ig tart.

  A tábor díja a cserkúti lakcímre bejelentett gyerekeknek és az egyesület tagjainak ingyenes, minden további jelentkezőnek 6000 Ft a négy napra, ami tartalmazza a programokat, az étkezést és a felügyeletet.

  Jelentkezni lehet Pál Józsefnél lakásán személyesen és Kőszegi János halőrnél a tónál személyesen. Amennyiben a jelentkezés fizetős, csak a  befizetés után érvényes a jelentkezés.

  A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, ez vonatkozik az ingyenes táborozókra is, a maximális létszámot meghatározta a vezetőség.

 Cserkút, 2019. július 12. 

  Pál József (Tel.: 20/328-3157)

  elnök
 Czana-domb Horgász Egyesület
Comments